Jansen beheer

Over ons

Th Jansen Beheer is al meer dan 30 jaar actief in de vastgoedbranche. In eerste instantie alleen bedoeld om vastgoed te kopen en verkopen. Doordat er steeds vaker een periode moest worden overbrugd tussen de eigendomsoverdracht naar de nieuwe eigenaar, ontstond de noodzaak van beheer. Van de nood werd een deugd gemaakt. Net als met de verkooptransacties, wil en wilde Th Jansen Beheer het beheren zo optimaal als mogelijk doen voor haar klanten. Meerdere kopende partijen hebben na de aankoop het beheer dan ook bij Th Jansen Beheer achtergelaten.

Onze diensten zijn erop gericht om het maximale rendement te behalen uit een vastgoedportefeuille tegen minimale kosten. Er wordt gebruik gemaakt van gerenommeerde softwarepakketten, die hun waarde in de branche inmiddels bewezen hebben.

In een hecht team van gekwalificeerde en deskundige medewerkers, met jarenlange ervaring in het vastgoed, worden dagelijks alle werkzaamheden verricht. Het team is zowel per mail als telefonisch bereikbaar om alle vragen te beantwoorden.

Meer over ons & kennismakingsgesprek aanvragen

Binnen onze organisatie is veel gestandaardiseerd, op deze manier is het mogelijk om alle informatie snel te kunnen verwerken. De meest voorkomende activiteiten zijn zo door nagenoeg alle medewerkers uit te voeren. U wordt dus altijd geholpen. Daarnaast is er nog genoeg ruimte om...