Jansen beheer

Antwoord op de meeste gestelde vragen, overzichtelijk, duidelijk,helder.

Toon:
 • Ik wil verhuizen en mijn nieuwe huurbaas vraagt om een verhuurdersverklaring

  Een verhuurdersverklaring is een verklaring van 'goed gedrag'. Uw huidige verhuurder verklaart onder meer of er wel of geen betalingsachterstand is en wel of geen sprake is geweest van overlast. De verklaring kunt u schriftelijk bij ons aanvragen.

  Bekijk Verberg
 • De regenafvoer zit verstopt, wat moet ik doen?

  Het schoonhouden van dakgoten en regenpijpen is een zaak van de huurder. Mocht hij of zij niet in staat zijn om dit zelf te verrichten, kunnen wij op verzoek en tegen betaling iemand langsturen.

  Bekijk Verberg
 • Is het mogelijk dat ik de woning die ik huur ook kan kopen?

  Het kan zijn dat de eigenaar van uw woning deze ook bereid is om te verkopen, neem daarvoor contact op met onze verkoopafdeling.

  Bekijk Verberg
 • Mijn afvoer zit verstopt, wat moet ik doen?

  Als alle pogingen met ontstoppingsmiddelen niet meer helpen is het tijd voor een deskundige. Wanneer u vermoed dat het veroorzaakt wordt door een probleem in de standleiding neem dan met ons, bij voorkeur per mail, contact met ons op. Wij zullen zo snel mogelijk uw klacht in behandeling nemen.

  Bekijk Verberg

Meer over ons & kennismakingsgesprek aanvragen

Binnen onze organisatie is veel gestandaardiseerd, op deze manier is het mogelijk om alle informatie snel te kunnen verwerken. De meest voorkomende activiteiten zijn zo door nagenoeg alle medewerkers uit te voeren. U wordt dus altijd geholpen. Daarnaast is er nog genoeg ruimte om...