Jansen beheer

Eigenaren

Het volledige beheer van vastgoed kan een flinke belasting voor uw organisatie betekenen. Het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van de werkzaamheden zal niet alleen een ontlasting maar ook een besparing opleveren.

Th Jansen Beheer kan u het volledige onderhoud uit handen nemen. Van het opstellen van een meer-jaren-onderhoudsplanning, het opvragen en beoordelen van offertes tot uiteindelijk het coördineren en controleren van de werkzaamheden.

Om een maximaal rendement te behalen op uw vastgoed is van belang om uw huurdersadministratie goed op orde te hebben. Niet alleen aandacht voor een correcte afhandeling van klachten maar ook alert reageren op achterstanden.

Er wordt voor het beheer gebruik gemaakt van het softwarepakket REMS van de firma Kalshoven Automation uit Amsterdam. Kalshoven Automation is al meer dan 25 jaar actief als softwarespecialist voor de vastgoedmarkt. Haar doel is het ontwikkelen van mooie ICT-oplossingen die complexe processen simpeler en efficiënter maken voor haar cliënten.

In onderling overleg, zullen maandelijks overzichten worden verstrekt met informatie over uw vastgoed. U ontvangt onder anderen een verantwoording van de financiële geldstromen, een prolongatie overzicht, een specificatie van de exploitatiekosten en een huurdersmutatie overzicht.

Overzichten kunnen zowel per post als per mail worden verstrekt.

In een persoonlijk gesprek kunnen we de diverse mogelijkheden toelichten en uw specifieke vragen beantwoorden. Indien u het ‘Terugbel verzoek’ formulier invult, zullen we u terugbellen op een moment dat het u schikt, voor het maken van een afspraak.

Meer over ons & kennismakingsgesprek aanvragen

Binnen onze organisatie is veel gestandaardiseerd, op deze manier is het mogelijk om alle informatie snel te kunnen verwerken. De meest voorkomende activiteiten zijn zo door nagenoeg alle medewerkers uit te voeren. U wordt dus altijd geholpen. Daarnaast is er nog genoeg ruimte om...